SESIUNI DE CONSILIERE ÎN CARIERĂ DE GRUP IN CADRUL PROIECTULUI InSoMed

SESIUNI DE CONSILIERE ÎN CARIERĂ DE GRUP

IN CADRUL PROIECTULUI InSoMed

 

In perioada mai – iunie 2019, furnizorul de servicii de sprijin pentru ocupare ROGEPA SRL – P3, a organizat o serie de sesiuni de consiliere carieră  în grup cu și pentru beneficiarii înscriși în proiectul InSoMed, care au absolvit deja cursuri de formare profesionala organizate in cadrul proiectului.

Ca o masura de sprijin pentru beneficiari in domeniul ocuparii pe piata muncii, activitățile de consiliere in cariera de grup au fost organizate de către experții consiliere în carieră din partea ROGEPA SRL. Acestea urmaresc atât sa evalueze deprinderile, abilitatile si competentele profesionale ale persoanelor in cautarea unui loc de munca, cât și sa ii instruiasca in metode si tehnici de cautare a unui loc de muncă utilizate față in față și online.

Pe durata întâlnirilor de grup organizate de către experții consilieri, s-au realizat împreună cu beneficiarii:

– Conectarea pe platforma on line pe baza adresei si parolei fiecaruia

– Intocmirea unui cv on line.

– Intocmirea scrisorii de intentie,

– Simularea interviului,

– Intocmirea scrisorii de multumire.

Sesiunile s-au derulat pe grupe a câte 10-12 persoane, acestea fiind interactive și bazându-se pe colaborarea dintre participanți și consilieri, practicându-se inclusiv jocuri de rol, simulări și discuții libere.

În lunile urmatoare, vor mai fi organizate și alte sesiuni de consiliere individuale si de grup cu beneficiarii proiectului în procesul de sprijin pentru sanse mai bune pentru accesul pe piața muncii.

  Invităm astfel, și alte persoane adulte care locuiesc în unul din cartierele Traian, Republicii, Gării, Depozitelor și care sunt în căutarea unui loc de muncă, să se înscrie in proiectul nostrul pentru a beneficia de servicii de consiliere în carieră, mediere pe piata muncii si subventionarea locului de munca.

 

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

 

Contact: E-mail: proiectinsomed@gmail.com;

               Telefon: 0745125914 / 0751757403

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *