INCEPERE CURS DE FORMARE ACREDITAT FRIZER

INCEPERE CURS DE FORMARE ACREDITAT

FRIZER

 

Furnizorul de formare profesională SC ROGEPA SRL, partener 3 în cadrul proiectului InSoMed – „Incubatorul socio-medical, instrument de inovare socială”, finanțat prin POCU 2014-2020, organizează UN CURS GRATUIT, ACREDITAT, DE CALIFICARE – FRIZER pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca si care locuiesc în Municipiul Baia Mare, în unul din cartierele Traian, Republicii, Gării sau Depozitelor.

Începand cu data de 3 iunie 2019, a demarat grupa de curs cu 28 persoane inscrise.

În cadrul programului de formare care se va derula timp de mai multe luni, cursanții își vor îmbunătăți deprinderile in executarea tunsorii pentru bărbaţi. De asemenea, acestia vor invata si despre:

– executarea bărbieritului,

– executarea îngrijirilor faciale şi capilare,

– spălarea părului,

– aprovizionarea cu materiale,

– utilizarea materialelor şi instrumentelor,

– igienizarea locului de muncă, încasarea contravalorii serviciilor

Cursul de FRIZER este un curs de CALIFICARE acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC) si recunoscut de Ministerului Muncii si Justiţiei Sociale si Ministerului Educatiei Naţionale. In urma absolvirii acestui curs, absolvenții vor  obţine un Certificat de CALIFICARE recunoscut la nivel naţional şi european. Acesta este însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele profesionale dobândite în urma evaluării efectuate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.

Cursul are o durata 360 de ore ( 120 ore pentru pregătire teoretică si 240 ore pentru pregătire practică).

 

 

Informații suplimentare și înscrieri la alte cursuri si servicii gratuite: tel. 0745125914 (Alexandra Mitre), e-mail: proiectinsomed@gmail.com

 

 

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *